DjurparksPromenad.se

Samla poäng till fina premier och träffa nya vänner på djurparken

Välkommen Jouni Wingstrand

DjurparksPromenad.se är ett spännande och roligt virtuell spel som utspelas i verkligheten på djurparken.

Spelet går ut på att du promenerar på djurparken, fotar eller filmar samt svarar på kunskapstest så får du fina premier från våran sponsorer från HemligtPaket.se.

Här kan du registrera din promenad på djurparken

Skriv ditt namn och e-post tryck på skicka så blir din promenad och registrerad.

Om du har lagt ut ett foto eller film på facebook eller instagram enligt ovan gör du så här för att få bonuspoäng.

Skriv Bonus +1 för 1 foto/film som du har lagt ut på internet enligt ovan eller skriv Bonus +2 om du har lagt ut 2 st foto / film på internet enligt ovan.

Skriv Bonus +1 eller Bonus +2 på för att få dina bonuspoäng !


(Lämna tom)

Dina POÄNG i DjurparksPromenad.se virtuella spel:

TOTAL POÄNG: 10 POÄNG

DjurparksPromenad.se är ett spännande och roligt virtuell spel som utspelas i verkligheten på djurparken. Dina poäng uppdateras varje SÖNDAG.

Spelet går ut på att du promenerar på djurparken, fotar eller filmar samt svarar på kunskapstest så får du fina premier från våran sponsorer från HemligtPaket.se.

För varje registrerad promenad på djurparken samlar du poäng som du kan byta till fina premier som är från våran sponsorer på HemligtPaket.se.

Du får 10 poäng för varje promenad på djurparken och 5 bonuspoäng för varje foto eller film som du lägger ut på facebook eller instagram som du har fotat / filmat på djurparken.

Poängen delas ut veckovis, 10 poäng för varje promenad du har registrerat.

Det går endast registrera en promenad på djurparken per dag och få högst 10 poäng per dag för varje promenad på djurparken.

Om du tar foto eller filmar på djurparken och lägger ut det på facebook och instagram är det viktigt att du hashtaggar #djurparkspromenad för att få poäng.

Du får bonuspoäng för varje foto eller film som du lägger ut på internet, om du gör enligt ovan.

Du kan få högt 10 bonuspoäng varje dag för foto eller film.

Detta innebär att du kan få 10 poäng för din promenad på djurparken och högst 10 bonuspoäng för din foto eller film.

Den högsta nivån per dag som du kan uppnå är 20 poäng per dag och du kommer närmare den premie nivå som du önskar varje dag när du är på djurparken och är med i DjurparksPromenad.se virtuella spel som utspelas i verkligheten.

Du får högst 20 poäng per dag ! - BRA GJORT IDAG - NYA TAG IMORGON !

Sista tiden för att registrera för varje vecka är SÖNDAG kl. 17.00 då vi stänger för registrering för veckan och skickar en e-post med en sammanfattning om hur många poäng du har tjänat ihop hittills och uppdaterar din personliga sida på DjurparksPromenad.se så du kan se dina poäng.

Klicka här för att komma till Premiebutiken.

Du har gjort rätt val när du har valt att spela DjurparksPromenad.se !

Det har visat sig att 60 minuters promenad om dagen gör stor skillnad.

Det finns mycket att vinna på en promenad om dagen.

Genom att investera 60 minuters promenad på djurparken så ofta du kan, så kommer du kunna ta del av alla dessa hälsofördelar.

Ditt hjärta och kropp kommer kunna arbeta mer effektivt och du kommer att känna att du får mer energi till att njuta av allt annat som är viktigt i livet.

Det viktigaste är att dina promenader är regelbunden, en lugnare promenaden är bättre än ingen alls. Den bästa motionen är den som blir av.

Tjäna pengar på att tipsa om DjurparksPromenad.se

Du får 10 kr för varje ny medlem som du rekommenderar till DjurparksPromenad.se

Genom att du ger bort värdekod som är värde 100 kr så får din vän 100 kr i rabatt på medlemsavgiften till Djurparkspromenad.se och du får betalt 10 kr när din vän har betalat medlemsavgiften.

Använd ditt medlemsnummer är 1010 som också är en värdekod som du fick vid aktivering av ditt medlemskap på DjurparksPromenad.se

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)