http://www.djurparkspromenad.se/

Anon Begränsad Tid Speciell Purchase Män Anon M2 Spegelglas Goggles Helglas KsQJSuEc

  • 674 antal i lager

s.kr323  s.kr126
Spara: 61% mindre

Qty:

Black / SONAR Green by Zeiss

Dessa fantastiska skid- och snowboardglasögonen ger dig dem bästa förutsättningarna i bergen. Utmärkt ventilation och teknologi betyder att du aldrig kommer att behöva bekymra dig för imma och det otroliga Magna-Tech systemet för linsbyte gör det enklare än någonsin att anpassa skidglasögonen utefter olika förhållanden. M2 är helt enkelt en av de allra bästa modellerna skidglasögonen som finns på marknaden.
Magna-Tech: M2 från Anon har 16 stycken magneter placerade runt om på ramen och linsen vilket skapar 8 stycken magnetiska anslutningspunkter. Magna-Tech kan stå emot upp till 10 kg kraft innan linsen kan dras rakt av. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att linsen ska trilla av när du åker nedför backen eller ens om du trillar. För att ta bort linsen behöver du bara klämma lätt på ramen, deformationen som då skapas gör att linsen kommer av och du kan enkelt byta till en annan. Detta är världens snabbaste och enklaste system för att byta linser och det låter dig byta lins på några få sekunder utan att behöva ta av dig handskarna och därmed få fingeravtryck på linsen, du kan till och med ha kvar skidglasögonen på ansiktet medan du byter lins!
Linsteknologi: Den överdimensionerade, ramlösa designen använder en sfärisk lins för att ge ett utökat periferiseende. Lins kurvaturen efterliknar det mänskliga ögat för att förhindra distortion. Anon's Wall-to-Wall teknologi innebär att skumgummit är 40 % tunnare än vanligt, vilket ger en mycket tätare passform och ett större synfält åt sidorna. Linserna är tillverkade av högkvalitativt polykarbonat som erbjuder 100 % UV-skydd.
En imfri syn: Anon's Full Perimeter Channel Venting är ett ventilationssystem runt hela bågen som försäkrar ett maximalt luftflöde och fräsch luft inuti dina skidglasögon samtidigt som fukt leds bort från linsen. Den fullständiga ventilationen runt ramen arbetar tillsammans med ICT anti-imm behandlingen för att säkerställa att din syn alltid är klar. ICT är en kemisk behandling på linsen som är etsad på ytan för att förhindra fukt från att byggas upp och effekten är kvar för alltid utan att avta. Det betyder att du slipper tänka på imma och kan fokusera på att njuta av utsikten uppe bergen.
Komfort: Ramen är tillverkad av TPU, en uretanbaserad termoplast, vilket gör att ramen är mjuk och flexibel i alla väder samtidigt som den är otroligt hållbar och komfortabel.Tre lager med skumgummi ger en perfekt passform och stänger ute väder och vind för att ge en långvarig komfort i backarna. Skumgummit förhindrar även fukten från att komma in och det utmärkta ventilations systemet hjälper till att leda ut varmluft och få ett hälsosamt luftflöde som förhindrar imma. Huvudremmen med dess silikon gör att glasen sitter perfekt på huvudet. Det räcker att justera den en gång och sen håller den sig där och du kan fokusera på vad som är framför dig istället för bakom.
Kompatibilitet: Flush Mount Outrigger teknologin ger en oslagbar kompabilitet med hjälm och silikon på remmen försäkrar att glasögonen sitter fast även med hjälm. Skidglasögonen har en diskret skåra på insidan av ramen vilket gör att de passar utmärkt att bära över vanliga synkorrigerande glasögon. M2 har fyra magnetiska anslutningspunkter vilket gör att du sömlöst kan fästa Anon's MFI ansiktsmask på skidglasögonen utan att få imma eller en obekväm känsla som annars är vanligt när man har en vanlig ansiktsmask under skidglasögon.

Skidglasögonen är UV400-skyddande och levereras med två års garanti från tillverkaren.

Färgkod: 040
Färg: Black
Glasfärg: SONAR Green by Zeiss
Glaskategori: 2
Glastyp: Spegelglas
Ljusgenomsläpp: 23% (molningt/medium ljus)
Märke:Anon
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:0 mm
Glas:90 mm


Relaterade Produkter

 
  • Contact Information