http://www.djurparkspromenad.se/

Bolle Lägsta Pris Stor Kampanj Män Bollé Goggles Virtuose Goggles Helglas Wt5weOcF

  • 510 antal i lager

s.kr362  s.kr136
Spara: 62% mindre

Qty:

Nya Virtuose skidglasögon från Bollé ger dig det ultimata perifera seendet, du kan se i alla riktningar utan några som helst förhinder. Virtuose erbjuder en fantastisk klarhet tack vare den stora linsen, som är tillverkad av supertåligt polykarbonat. Dina ögon är hela tiden skyddade från yttre påverkan, så du kan njuta av din tid i backen med självsäkerhet. CarboGlas-behandligen ger extra hållbarhet.

Dessa skid- och snowboardglasögon kommer med en kategori 2 Green Emerald-lins och en kategori 1 Lemon Gun-lins. Green Emerald-linsen ger ett skarpt synfält under soliga och mulna dagar, och den minskar bländningar samt förstärker kontrast. Lemon Gun-linsen är bäst i svagt ljus. Att byta lins är otroligt enkelt med Bollés nya 1-Click Intuitive system, så du kan snabbt anpassa dina skidglasögon efter vädret.

Bollés egna och unika Equaliser ventilationssystem förhindrar att imma bildas oavsett höjd. Flow-Tech-ventileringen blåser bort fukt på linsen och en P80+ anti-imma beläggning förhindrar att fukt får fäste på linsen. Dubbla linser skapar dessutom en värmebevarande barriär mellan den kalla fjälluften och den varmare luften inne i dina skidglasögon. Så du får det bästa skyddet mot imma. Ett trippelt lager av skumgummi på insidan håller värmen inne och ger en bekväm passform. Silikon på insidan av remmen håller bågen på plats. Den passar även utmärkt tillsammans med hjälm. Linsen har UV400-skydd. Passar ansiktsformer i storlekarna Medium och Large. Bollé Goggles levereras med ett års garanti hos tillverkaren.

Färg: Svart
Glaskategori: 2 + 1
Ljusgenomsläpp: 18% + 50%
Märke:Bolle
Material:plastic
Bågform:Helglas
Skalmar:0 mm
Näsbrygga:35 mm
Glas:105 mm


 
  • Contact Information