DjurparksPromenad.se

Samla poäng till fina premier och träffa nya vänner på djurparken

Om oss

DjurparksPromenad.se startades av Jouni Wingstrand och är idag ett nätverk för djur och naturintresserade som träffas på djurparken för att promenera.

Vi har olika grupper med människor och anordnar olika typer av promenader med olika inriktningar och teman på djurparken. Det är helt fantastik och härligt att få uppleva promenader samt gemenskapen som DjurparksPromenad.se erbjuder.

Som medlem kan du sampla poäng till fina premier som är diplom (PDF) och virtuella pokaler och får gemenskap på djurparken med andra medlemmar.

Kom med i det glada gänget. Bli medlem idag. Klicka här

År 2010 bestämde jag mig för att jag ville gå ner i vikt och började därför promenera på Borås Djurpark regelbundet, för det verkade spännande att titta på alla djuren samtidigt som jag tog mina promenader.

Mer tid som jag var där, desto större intresse fick jag för djuren och började lära mig mer om de djur som Borås Djurpark har.

Jag älskar att promenera på Borås Djurpark för titta på de spännande djuren och vill dela min glädje för detta intresse genom den här sidan.

Du har möjligheten att se de spännande djuren på Youtube, bloggen, Instagram, Twitter och Google+

Gilla DjurparksPromenad.se på Facebook så du hålla dig uppdaterad om vad som händer på djurparken och när vi träffas för att promenera på djurparken.

Google+

BLI MEDLEM IDAG - KLICKA HÄR

Har du ett företag och vill sponsra DjurparksPromenad.se ? Klicka här

Reklam:

ORIFLAME - Beauty store

Behöver du någon att prata med ? ENVÄN.nu

Följ med på hundkonsultpromenader Wingstrand.nu

Google annons:

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)